Infromatii Despre Comanda


Informatii Despre Produs Si Motivul De Returnare


Returnarea produselor

  • Produsele comandate se pot returna sau schimba în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea coletului. Produsele trebuie returnate în stare de produs nou, însoțite de toate accesoriile, documentele originale (factura fiscală), bine ambalate și protejate la transport. Produsele returnate nu trebuie să prezinte urme de uzură, fără pete, zgârieturi, ciobituri, lovituri, murdarie și pot fi revândute ca și produse noi. Produsele returnate trebuie să fie însoțite de dovada de achiziție.
  • Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a vă percepe o taxă pentru a acoperi defectele suplimentare aduse produselor și de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul pe cheltuiala dumneavoastră.
  • Dacă returnați un produs cu defect de fabricație sau un defect care a survenit în urma transportului, acestea trebuie returnate în aceleași condiții ca și restul produselor returnate.
  • După completarea acestui formular de retur, vă rugăm să îl atașați în cutie alături de dovada achiziției (factura fiscală, bon fiscal) și de produsele pe care doriți să le returnați. Fără acest formular nu vom putea procesa returul dumneavoastră.
  • Împachetați produsele în ambalajul original. Dacă nu este posibil acest lucru, vă rugăm sa le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu se pot deteriora în timpul transportului.
  • Formularul de retur trebuie completat cel târziu în ultima zi lucrătoare din intervalul de retur.

Cum se procedeaza

  • Returnarea coletului este gratuită.
  • După primirea coletului și verificarea produselor, vom iniția rambursarea contravalorii acestora în contul bancar specificat mai jos, în termen de 3 zile lucrătoare. În cazul retururilor trimise prin OPTIMUS COURIER, contravaloarea taxei de retur se va scădea din suma rambursată în cont.

Important!!! Vă rugăm să păstrați nota AWB până la finalizarea returului